ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΩΝ «ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ»

003183agr_0

μαζί με τα καλύτερα του Χάρι Πότερ

ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΜΑΓΕΙΑΣ! Γεμάτη περηφάνια η Panini ανακοινώνει μια ολοκαίνουρια, μαγική συλλογή αυτοκόλλητων. Η συναρπαστική ολοκαίνουρια ταινία «Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται» που σπάει τα ταμεία ΚΑΙ τα καλύτερα των ταινιών «Χάρι Πότερ» σε μία καταπληκτική συλλογή αυτοκόλλητων!

Τα εφτά μπεστ σέλερ «Χάρι Πότερ» και τα οκτώ μπλοκμπάστερ της Warner Bros. Pictures έφεραν εκατομμύρια ανθρώπους από όλο τον κόσμο στον μαγικό κόσμο της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ.
Το Νοέμβριο του 2016, η ταινία «Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται» σημειώνει το ντεμπούτο της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ ως σεναριογράφος και μας μεταφέρει σε μια νέα εποχή του κόσμου των μάγων, σε μια ιστορία που διαδραματίζεται στην πόλη της Νέας Υόρκης το 1926, περισσότερα από 70 χρόνια πριν συναντήσουμε για πρώτη φορά τον Χάρι Πότερ.

Η πρώτη ενότητα του άλμπουμ είναι αφιερωμένη στην ταινία «Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται». Εκτυπωμένο με ένα κομψό χρυσαφένιο μελάνι, το άλμπουμ αυτοκόλλητων ακολουθεί ένα ταξίδι με τις πιο συναρπαστικές στιγμές της ταινίας, με νέους απίθανους ήρωες και μαγικά ζώα. Η δεύτερη ενότητα του άλμπουμ είναι αφιερωμένη στις ταινίες του Χάρι Πότερ, και περιλαμβάνει θρυλικές εικόνες και βασικές στιγμές και ήρωες.

Τα ειδικά αυτοκόλλητα περιλαμβάνουν μεταλλικά φύλλα, διαφάνειες, λαμπερή χρυσαφένια σκόνη καθώς και θερμο-αποκαλυπτικά αυτοκόλλητα! Ζέστανέ τα με τα χέρια σου για να εμφανιστεί ένα μαγικό πλάσμα!

Πηγή: http://collectibles.panini.com.gr

Σχολιάστε